Hartanah KL Ampang

KERJAYA PERUNDING HARTANAH

PERNAHKAH ANDA BERIMPIAN SEPERTI INI?

Ke semua sekali…?

rEKOD PENCAPAIAN SAYA

Banyak anugerah yang telah saya terima sepanjang menjadi Perunding Hartanah. Saya menrangkul anugerah TOP SALES PRODUCER OF THE YEAR 2017, QUARTER 4 – SENIOR 2ND RUNNER UP dan sebagainya.

Semua ini tidak hadir tanpa bantuan dan sokongan dari rakan-rakan agensi. Disebabkan saya tak dilahirkan terus pandai, jadi melalui mereka, saya timba pelbagai ilmu dan pengalaman yang menjadikan saya sampai ke tahap ini. 

Oleh itu, tiba masa anda pula untuk berjaya.

Saya pun pernah berfikir… sampai bila saya ni nak merenung nasib, tengok kejayaan orang lain sahaja? 

  • Saya juga berhak untuk berjaya!
  • Saya juga berhak untuk dapatkan kehidupan lebih baik.
  • Saya juga berhak untuk ada lebih masa bersama keluarga dan membina kehidupan bersama mereka.

Ini semua adalah nikmat yang dapat dikecapi sementelah berjaya. Jadi, saya ingin mengajak anda untuk berjuang bersama saya agar manis kejayaan walau ranjau onak berduri, diraih bersama.

Mari tengok, bagaimana kerjaya ini boleh membantu anda mencapai matlamat anda.

Ya, mungkin sekarang anda mempunyai pekerjaan dengan gaji yang tak mencukupi, atau anda terlalu sibuk dengan kerja ataupun suasana tempat kerja yang amat toksik dan menyesakkan, apa salahnya untuk anda menceburi kerjaya ini?

Kalaulah anda orang seperti ini :

Kenapa tidak anda letakkan takdir diri anda pada diri anda sendiri dan Tuhan? Ini lah masa nya. Mungkin ini lah yang akan membantu mengubah kehidupan anda sebagaimana ia telah mengubah ramai perunding hartanah yang lain!

Kenapa Kerjaya Perunding Hartanah Bersama Kami?

Berpeluang kenal dengan ramai orang

Menjadi perunding hartanah, anda boleh berpeluang berjumpa ramai orang. Mana tahu di sini ada peluang pelaburan dan lain-lain terbuka luas. Atau sekurangnya anda dapat pengalaman mereka.

Pulangan yang amat lumayan

Perunding hartanah berkerja untuk komisyen jualan. Mengikut standar LPPEH, perunding hartanah mendapat komisyen 3% dari harga jualan. Bayangkan berapa anda dapat untuk sebuah rumah berharga RM 500,000?

Anda kawal masa anda!

Kami tak kata anda tak akan sibuk. Ini adalah kerjaya sendiri. Anda kena produktif, tetapi anda boleh kawal masa anda. Tak perlu lagi keluar sebelum matahari terbit dan balik selepas matahari terbenam setiap hari. Anda kawal masa anda. Anda boleh urus keluarga dengan lebih baik.

Panduan oleh mereka berpengalaman

Dalam pasukan kami, anda akan di pandu oleh mereka yang berpengalaman bertahun-tahun dalam industri. Isunya, adakah anda mahu ikut atau tidak?

Peluang pelaburan yang terbentang

Anda dahulu disajikan peluang pelaburan hartanah dengan harga yang rendah. Ini peluang anda untuk menjadi pelabur dan ubah hidup anda.

Potensi kerjaya yang bagus

Dengan pengalaman, anda boleh menjadi pengurus pasukan anda sendiri atau menjadi Prinsipal Ejensi anda sendiri.

Ini peluang anda! Isi borang di bawah sekarang.